Bok! Ja sam Marko, video producent iz Zagreba.

U svijetu video produkcije me privukao aspekt u kojem gledatelju mogu potaknuti neku emociju, bilo to osmijeh, simpatija ili uzbuđenje. Tako znam da sam kvalitetno prenio poruku te da sam napravio odličan posao.

U početcima dok sam radio na niže budžetnim projektima, naučio sam sve aspekte video produkcije. Stoga sam uključen u cijeli ciklus projekta, od početka do kraja (od location scoutinga, do postprodukcije projekta) te ga svojom vizijom dovodim na potrebnu razinu.

Inspiraciju često crpim iz skate filmova, jer je to jedan od prvih oblika video produkcije s kojim sam se susreo, te kasnije uključio u njegovu realizaciju. On je do sada ostavio najveći utjecaj na mene. Prikazuje sve kulture, svu čar prirode i urbanog u jednom, a neizbježan aspekt je spoj kadra i ritmike povezane s glazbom.

Dinamični projekti su ono što me najviše motivira. Vjerujem kako svoj stil mogu prenijeti na njih u potpunosti, te sam spreman na sve za najbolji kadar, kadar koji priča priču.

Reklame, web sadržaj te glazbeni videi su srž mog rada. Uvijek sam spreman na nove izazove, u bilo kojem dijelu svijeta.